Project

De witte oase vakantiewoningen te koop koksijde oostduinkerke

Fase 1    90% VERKOCHT!!!!

Fase 1 bevat 25 vakantiewoningen te koop.  Deze vakantiewoningen liggen dichtbij de inrit langs de Pylyserlaan, vlak aan duin en zee te Oostduinkerke.  Alle tuinen van deze vakantiewoningen zijn zuid georiënteerd.  De oplevering van deze vakantiewoningen is voorzien tegen eind juni 2014.   U kunt reeds de modelwoningen bezichtigen.   Bij de bouw van de volgende fases hoeft U niet veel last te ondervinden daar er een tweede inrit is langs de Westhinderstraat.

De te koop aangeboden vakantiewoningen zijn gelegen vlak bij de golf van Koksijde. Golf Hof Ter Hille is als het ware op wandelafstand bereikbaar ( 5 min)

  ** Buitenkans **

WONING 3: afgewerkte woning aan de uitzondelijke prijs van €179.000

Woning 3 is gebouwd volgens bouwtype 2: woning met 2 slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche, volledig ingerichte keuken, mooie terras met ruime berging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De witte oase vakantiewoningen te koop koksijde oostduinkerke

Fase 2

De bouw van fase 2 start in het najaar 2016.  U kunt nu reeds een vakantiewoning in fase 2 kopen.  Alle tuinen van deze vakantiewoningen zijn zuid of zuidwest georiënteerd.  Opleveringsdatum +- eind 2017.

 

Kies nu uit een ruime keuze aan percelen... maar ook de afwerking (type 1 en type 3) mag u zelf bepalen tot EIND 2016!

 

De witte oase vakantiewoningen te koop koksijde oostduinkerke

Fase 3 

Het begin van de bouwwerken fase 3 is voorzien na de totale uitverkoop van fase 1 & 2. De vakantiewoningen van fase 3 zijn samen gegroepeerd rond de toegang in de Westhinderstraat.

 

Waarom zou U in "De Witte Oase" investeren ?

Oostduinkerke is reeds lang een gezellige badstad aan de Belgische kust.  Door de jaren heen heeft het sterk groeiende vastgoed Oostduinkerke omgebouwd tot een badstad met stijl.  Steeds meer kandidaat-kopers vinden er hun gading terug in de vele recente nieuwbouwprojecten, in de typische rustieke visserswoningen, klassevolle villa’s of in de vele moderne vakantiewoningen. 

Oostduinkerke wordt omarmd door zijn prachtige natuur.  Het brede strand, de uitgestrekte duinen, het natuurreservaat en de groene golfzone zorgen voor een onopvallende combinatie tussen baksteen en natuur.  De ligging en de bouw van DE WITTE OASE is daar het beste voorbeeld van !!  Bij het ontwerp van dit vakantiepark heeft de architect er steeds op gelet dat natuur hand in hand gaat met de vakantiewoningen. Vanuit uw vakantiewoning kunt u wandelen of fietsen tussen de golvende duinen tot aan zee.  Er is eveneens een prachtige, verkeersvrije wandelweg middenin het prachtige natuurreservaat.

Oostduinkerke heeft zijn aantrekkingskracht nog vergroot door de bouw van de nieuwe golf “Hof ter Hille”.  Dit 18-holes golfterrein wordt vrij toegankelijk gemaakt voor wandelaars, fietsers, ruiters en vissers die kunnen meegenieten van het aangename kader waarin de golf werd ontworpen.  

De ontspanningsmogelijkheden in Oostduinkerke zijn talrijk!  Zo zijn er de vele terrasjes, het uitgebreid aanbod aan winkels, de vele sportmogelijkheden (kitesurfen, zeilen, paardrijden middenin de natuur, golfen, zwemmen, tennissen, fitnessen, …).   Het hoogtepunt op de jaarlijkse activiteitenkalender van Oostduinkerke is ongetwijfeld de jaarlijkse traditionele garnaalstoet en tijdens iedere schoolvakantie kun je de wereldberoemde garnaalvissers te paard aan het werk zien.

Teveel om op te noemen, maar aarzel zeker niet om een bezoekje te brengen aan de verschillende toerismekantoren voor meer informatie!

Al deze troeven zorgen mee voor een gegarandeerde meerwaarde bij verkoop.  Ook verlenen deze vakantiewoningen zich perfect tot verhuur.  Iedereen wil wel eens graag een weekje of weekendje op vakantie aan zee...  Agence Notredame is sinds 1961 een vaste waarde in Koksijde voor vakantieverhuur.  Door de jaren heen hebben wij dankzij onze goeie service en persoonlijke aanpak een heel groot klantenbestand opgebouwd.  Bij de verhuur van een vakantiewoning in DE WITTE OASE kunt U rekenen op een hoge verhuuropbrengst.  Mede met deze opbrengst kunt U de jaarlijkse kosten ruimschoots compenseren (grondlasten, gemeenschapskosten (lage) en gemeentelijke taksen waaronder tweede verblijfstaks). 

 

Wie weet….vindt U ook uw tweede thuis of beter

uw eigen witte oase in Oostduinkerke !!!

 

Welke energiewaarden worden er bekomen ?

 E-peil

Het E-peil is een maatstaf voor het energieverbruik van een woning.  Daarbij worden de verwarming, de warmwaterproductie, de koeling, de ventilatie en het elektrisch verbruik van de toebehoren (bijvoorbeeld een circulatiepomp) in rekening gebracht.  

Sinds 1/1/2012 is de norm voor het Vlaams Gewest E70.

 Het E-peil in  “De Witte Oase” ligt tussen E55 en E59.   Hoe lager de coëfficiënt, hoe zuiniger de vakantiewoning.  Bij de berekening van het E-peil wordt ook rekening gehouden met verschillende elementen die het energieverbruik beïnvloeden: opbouw van het gebouw, oriëntatie van het gebouw, thermische isolatie, technische karakteristieken van de verwarmings- en warmwaterinstallaties, ventilatiesysteem, luchtdichtheid, ...

 

K-WAARDE

De K-waarde bepaalt het globale niveau van de thermische isolatie van het gehele vakantiewoning.  Zij houdt rekening met de warmteverliezen via de buitenmuren, de daken, de vloeren en de vensters.  Voor de Brusselse en Vlaamse regio geldt een maximale K-waarde van 40.  De K-waarde in vakantiepark “De Witte Oase ligt tussen K33 en K36.  Het verschil is afhankelijk van de type vakantiewoning dat U kiest.  Ook hier geldt : hoe lager de coëfficiënt, hoe beter uw vakantiewoning geïsoleerd is.

 

De "Witte Oase" beantwoordt dus duidelijk aan de geldende energiebesparende normen van 2012.  Iedereen weet ondertussen dat energiezuinig bouwen U in de toekomst niet enkel geld bespaart maar ook gewoon beter is voor het milieu.  Bovendien creëert U een gezonde binnenomgeving in uw vakantiewoning door een goeie ventilatie.  Goed isoleren is belangrijk, maar ventileren is zeker even belangrijk.

 

Zo ziet U dat dankzij de bouwkundige indeling van de vakantiewoningen, de ventilatie, de keuze van de materialen, de energiezuinige verwarming,… de vakantiewoningen in “De Witte Oase” uiterst energiezuinig zijn !!!!
De volledige beschrijving van alle materialen kunt u terugvinden in het document "Lastenboek"  bij "Verblijven - meer informatie" per type vakantiewoning.