Verblijven

Plattegrond gelijkvloers type 1

De vakantiewoning witte oase type 1 bestaat uit een  zit- en eetruimte van 5,5 meter op 3,5 meter (± 20m²) met groot schuifraam met prachtig zicht op de tuin en zorgt voor een maximaal lichtinval in uw leefruimte. De oppervlakte van de woonkamer wordt nog eens extra vergroot door de inkomruimte waar er plaats voorzien is voor een ingebouwde vestiairekast.

Een moderne open keuken met inox gootsteen, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met diepvriesvak en ingebouwde dampkap.  Aansluitend aan de open keuken is er een berging waar aansluiting voorzien is voor wasmachine en droogkast en een afzonderlijk toilet. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers van respectievelijk 10m² en 7m².  Een modern ingerichte badkamer met wastafelmeubel, douche of ligbad (naar keuze) en hangtoilet.

De vakantiewoning beschikt over een zuid georiënteerde tuin met houten terras en berging voor fietsen en tuinmateriaal.  Dit alles wordt omheind door een beukhaag.  (toekomstige hoogte 1,20m en 1,80m indien tuin en terras aanleunt aan de straat).  Voor de gevel waartegen de keuken zich bevindt is er helmgras voorzien, zo leunt dit vakantiepark perfect aan bij zijn omgeving.  Bovendien is er aan elke vakantiewoning een eigen privé parking.

Zolang de vakantiewoning waarvoor u kiest nog niet gebouwd is, kunt U zelf beslissen in de materialen.

Vakantiewoning type 2

De vakantiewoning type 2 bestaat uit een zit- en eetruimte van 4 meter op 4,9 meter (± 20m²) met groot schuifraam en zicht op uw tuin. De oppervlakte van de woonkamer wordt nog eens extra vergroot door de inkomruimte waar er plaats voorzien is voor een ingebouwde vestiairekast.  Een moderne open keuken met inox gootsteen, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met diepvriesvak en ingebouwde dampkap.  Aansluitend aan de open keuken is er een berging waar aansluiting voorzien is voor wasmachine en droogkast en een afzonderlijk toilet. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers van respectievelijk 9m² en 8m².  Een modern ingerichte badkamer met wastafelmeubel, douche of ligbad (naar keuze) en hangtoilet. De vakantiewoning beschikt over een zuid georiënteerde tuin met houten terras en berging voor fietsen en tuinmateriaal.  Dit alles wordt omheind door een beukhaag. (toekomstige hoogte 1,20m en 1,80m indien tuin en terras aanleunt aan de straat)  Voor de gevel waartegen de keuken zich bevindt is er helmgras voorzien, zo leunt dit vakantiepark perfect aan bij zijn omgeving.  Bovendien is er aan elke vakantiewoning een eigen privé parking.   Zolang de vakantiewoning waarvoor u kiest nog niet gebouwd is, kunt U zelf beslissen in de materialen.

 

Type 3

De vakantiewoning type 3 bestaat uit een zit- en eetruimte van 3,5 meter op 4,9 meter (± 17m²) met groot schuifraam en extra glaspartij erboven.  De vele glaspartijen creëren een prachtig zicht op de tuin en zorgt voor een maximaal lichtinval in uw leefruimte. De oppervlakte van de woonkamer wordt nog eens extra vergroot door de inkomruimte waar er plaats voorzien is voor een ingebouwde vestiairekast.  Een moderne open keuken met inox gootsteen, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met diepvriesvak en ingebouwde dampkap.  Aansluitend aan de open keuken is er een berging waar aansluiting voorzien is voor wasmachine en droogkast en een afzonderlijk toilet. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers van respectievelijk 8m², 7m² en 5m².  Een modern ingerichte badkamer met wastafelmeubel, douche of ligbad (naar keuze) en hangtoilet. De vakantiewoning beschikt over een zuid georiënteerde tuin met houten terras en berging voor fietsen en tuinmateriaal.  Dit alles wordt omheind door een beukhaag.   (toekomstige hoogte 1,20m en 1,80m indien tuin en terras aanleunt aan de straat) Voor de gevel waartegen de keuken zich bevindt is er helmgras voorzien, zo leunt dit vakantiepark perfect aan bij zijn omgeving.  Bovendien is er aan elke woning een eigen privé parking.   Zolang de vakantiewoning waarvoor u kiest nog niet gebouwd is, kunt U zelf beslissen in de materialen.